FÓRMULA 1: Verstappen guanya tot i les interrupcions el Gran Premi dels Països Baixos 2022

Una cursa esbojarrada, amb algunes interrupcions que van motivar diversos moviments estratègics. No obstant això, el gran ritme del Red Bull va fer que totes aquestes condicions fossin paper mullat convertint la cursa en un monòleg de l’ídol local, Max Verstappen.

Ha estat una cursa dura, amb Verstappen que va haver d’empènyer per guanyar, amb Mercedes jugant molt bé pel que fa a l’estratègia (bones respostes de Red Bull), però el Safety Car va comprometre la idea de Mercedes. Malgrat això, les fletxes platejades van aconseguir un lloc al podi amb un sensacional Russell, però amb Lewis Hamilton descontent per l’opció estratègica de deixar-lo amb el compost mitjà en l’últim reinici després del Safety Car, amb Russell canviant a tous, que li va permetre lluitar i acabant pujant al segon lloc del podi. Hamilton va haver de lluitar contra Leclerc, sense èxit, i el monegasc va ocupar la tercera posició del podi.

Hamilton s’ha hagut de conformar amb el quart i Carlos Sainz (que ha estat cinquè) ha estat sancionat per avançar en zona de bandera groga, fet que ha fet malbé la cursa per al pilot espanyol que ha caigut a la vuitena posició. A més d’un canvi de rodes de nou lamentable de l’equip Ferrari. Fernando Alonso, Lando Norris, Esteban Ocon i Lance Stroll han completat el top 10. Una cursa que no ha tingut molts avançaments, però que ha estat molt interessant tant pels moviments estratègics com pels canvis que han provocat les interrupcions.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments