WRC: Tänak continua la seva bona ratxa aconseguint el millor temps en el shakedown del Ral·li Acròpolis 2022

Al final de les tres passades reglamentaries pel shakedown Ott Tänak s’ha mostrat com el pilot més ràpid, però ha estat Dani Sordo qui ha evidenciat que les posicions de sortida seran determinants en aquest ral·li.

A la primera passada el pilot càntabre de l’equip Hyundai ha marcat el millor temps, mentre que Kalle Rovanperä, primer en sortir aquest matí, s’ha hagut de conformar amb la 10a posició, a més de cinc segons del pilot de Hyundai.

Les carreteres no estaven tan malamen, però hi havia força roca enganxada i el grip canviava molt. En alguns llocs hi havia bona tracció, però en altres zones era escassa. No serà un ral·li fàcil i crec que demà, especialment, serà exigent.

Tänak

Craig Breen, guanyador de l’Acròpolis 2014, ha ocupat el tercer lloc del podi quedant per darrere de Neuville a sis dècimes, amb Dani Sordo a només dos. Esapekka Lappi ha estat el pilot més destacat de Toyota acabant cinquè en la darrera passada.

La creu continua a sobre de l’equip M-Sport, l’assenyalat com a salvador de l’equip, Sébastien Loeb, no ha pogut acabar el matí a causa d’un problema al seu Puma entre la control horari i l’inici del shakedown, podent realitzar tan sols dues passades pel tram.

Al WRC2, Yohan Rossel ha marcat el millor temps, mentre que molts equips s’han conformat amb només fer una passada pel tram per tal reservar la mecànica.

Horaris i tot el que cal saber del Ral·li Acròpolis 2022

Classificació shakedown Ral·li Acròpolis 2022

1.Ott TÄNAKHyundai i20 N2min 37.9sec
2.Thierry NEUVILLEHyundai i20 N+0.3sec
3.Craig BREENFord Puma+0.9sec
4.Dani SORDOHyundai i20 N+1.1sec
5.Esapekka LAPPIToyota GR Yaris+1.4sec
6.Kalle ROVANPERÄToyota GR Yaris+1.7sec
7.Pierre-Louis LOUBETFord Puma+2.1sec
8.Elfyn EVANSToyota GR Yaris+2.2sec
9.Gus GREENSMITHFord Puma+2.4sec
10.Sébastien LOEBFord Puma+4.0sec
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share