WRC: Lindholm guanya l’Acròpolis i Mikkelsen es complica el títol 2022

Emil Lindholm (Skoda Fabia Rally2 evo) va guanyar el WRC2 a l’Acròpolis en una cursa on Andreas Mikkelsen va complicar-se molt els seus càlculs per aconseguir el títol.

Lindholm es va posar al capdavant el divendres al matí i no va deixar mai aquesta posició, gestionant bé el ral·li, retirant el peu del gas quan els terrenys eren més durs. Va guanyar dues especials el primer dia i no ho va tornar a fer més.

Va arribar al final del primer dia 30,5s per davant de Nikolay Gryazin (Skoda Fabia Rally2 evo), només un atac de Teemu Suninen (Hyundai i20 N Rally2) el segon dia va fer que el marge del seu compatriota baixés fins a 23,4 segons, però el finlandès de Hyundai va tenir problemes mecànics al seu cotxe i Gryazin va tornar a la segona posició, però ja a 44,6 segons. L’últim dia, Lindholm només va dedicar-se a gestionar.

Hem guanyat aquest ral·li al nostre ritme i estic molt content. Quan vam arribar aquí sabia que podria ser una bona prova per a nosaltres, però sempre hi ha interrogants i molts riscos. Hem aconseguit guanyar i estic molt agraït a l’equip per oferir-nos un cotxe que podria ‘sobreviure’ en aquestes condicions”.

Nikolay Gryazin va ser segon, aconseguint mantenir-se segur en aquesta posició, i Yohan Rossel va anar remuntant per completar el podi, fins que un error a la Power Stage va deixar KO al volant del seu Citroën C3 Rally2.

Andreas Mikkelsen es va sortir a la súper especial de dijous, va ser penalitzat i durant la cursa, tot i haver aconseguit guanyar algunes cronometrades, aviat es va veure que no podria recuperar gaire. Aquesta situació li ha complicat molt els comptes al WRC2, perquè tot i estar encara destacat al capdavant del campionat, la normativa estableix set ral·lis puntuables, els quals ja ha completat, i a més té dues retirades al sarró. No només Emil Lindholm ha pujat al segon lloc del campionat i encara pot lluitar pel títol al RallyRACC, sinó que Kajto Kajetanowicz tindrà l’oportunitat a Nova Zelanda de fer un bon resultat, i tindrà opcions de passar fàcilment a Mikkelsen, que necessitarà sort per convertir-se en campió des de casa.

Alexandros Tsouloftas (Volkswagen Polo GTI R5) va ser tercer per davant d’Eyvind Brynildsen.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share