CATALUNYA: El Motor Club Sabadell presenta una nova eina de seguretat per al Ral·li de La Llana 2022

Aquest cap de setmana les comarques del Ripollès i Osona viuran una de les proves més importants del calendari català de ral·lis. Després d’una edició marcada pel canvi d’ubicació i per una llista d’inscrits espectacular aquest any el Motor Club Sabadell ha preparat un nova edició amb moltes novetats.

A part d’un itinerari renovat, amb alguns trams nous, l’organització de l’esdeveniment ha volgut reforçar la seguretat de la prova. Per aquest motiu s’ha creat Safe Rally, un canal d’informació directa entre direcció de cursa i els membres de Safe Rally.

El que es pretén amb aquest nou sistema de comunicació és que qualsevol aficionat que visqui el ral·li en viu i vulgui formar part del grup pugui informar de qualsevol incidència que succeeixi directament a direcció de cursa.

Com funciona Safe Rally

Segons exemplifica la pròpia organització Safe Rally funcionarà de la següent manera:

En cas que un equip participant patís un contratemps, o d’una situació de risc per als espectadors es llançarà un missatge des de direcció de cursa i si estiguéssiu presents al lloc s’informaria de la situació i al revés. Si s’està present en un incident d’un participant, o del públic, d’un veí, etc, informar a la direcció de carrera del succés per poder executar accions immediates.

Amb aquest grup de WhatsApp l’organització vol fer un pas més enllà en la seguretat del ral·li per arribar a totes les zones on, amb els seus propis mitjans, no podrien arribar, a més de reforçar-la en aquells llocs més complicats. Tota persona qui col·laborarà amb la prova aquest cap de setmana dins del Rally Safe anirà vestit amb una camiseta identificativa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments