CATALUNYA: Prèvia Ral·li La Selva de Terra Vidreres – Maçanet de la Selva 2022

Si no us heu ofegat llegint el nom de la prova aquí va el més destacat que viurem demà als trams gironins.

Amb una llista d’inscrits que s’enfila fins als 43 inscrits, el conegut Ral·li de Vidreres tindrà demà una nova prova del Campionat de Catalunya de ral·lis, Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, Campionat de promoció, Volant RACC, Challenge Saxo i Challenge Rallycracks.

Després d’una modificació de calendari canviant el seu habitual lloc de principis de setembre al canviant, meteorològicament parlant, mes d’octubre la prova es dividirà en dos trams diferents a recorrer en tres ocasions sumant un total de 134,7 km dels quals 58,5 km seran contra el cronometre.

Així doncs demà dissabte 8 de setembre a les 13:30h donarà el tret de sortida a la prova gironina des de l’imponent església de Santa Maria de Vidreres, un obra arquitectònica d’estil Barroc i que data la seva construcció del segle XVI. La primera cronometrada del ral·li de 12,80 km començarà a les 14h, mentre que l’última passada pel tram B serà a les 19:14h de la tarda.

Entre els principals inscrits hi trobem tres vehicles Rally2 d’última generació pilotats pels «cocos» del campionat. Eduard Pons – Dani Muntadas, Albert Orriols – Christian Gómez i José Luis Garcia i Jordi Forcada sortiran al volant de diferents unitats d’Skoda Fabia.

Alejandro Mauro i Diego Sanjuan tornaran al volant del Renault Clio Rally4, mentre que Miquel Labarias i Lorena Moreno ho faran amb el Peugeot 208 R2, la parella de la marca francesa vol intentar l’assalt al títol català absolut tot i comptar amb una mecànica inferior a la d’alguns dels seus rivals. Un altre equip destacat que veurem en aquesta prova serà, com no, Joan «Bala» Roca i Gerard Alsina al volant del seu Vauxhall Astra, o Josep Segalàs i Ignacio Paz amb el petit Renault Twingo R1.

Aitor Domingo

Però el més destacat d’aquesta llista és sense dubtes el debut en competició del veí de Vidreres i presentador de Tram d’Enllaç, Eduard Bota. Al volant d’un Ford Focus 1.6 16V el pilot vidrerenc farà el salt de Twitch a la competició. Només esperem veure’l al pòdium final.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments