RAL·LIS: El Renault Clio Rally3 apunta el seu debut a la primavera de 2023

Iniciat el 24 de maig de 2022, el programa de desenvolupament inicial de la versió Rally3 de Renault Clio va concloure fa uns dies a Catalunya. A través de vint-i-dos dies complets de proves, el model ha recorregut més de 2.500 quilòmetres sobre asfalt i més de 2.000 sobre terra amb uns nivells de rendiment i fiabilitat molt prometedors.

Vuit pilots i onze copilots, experimentats provinents del Clio Trophy França, van participar en les proves d’aquesta versió aspirant a l’homologació FIA Rally3, es tracta d’un model d’entrada al cotxes de competició 4×4.

Actualment, el model continua amb el procés d’homologació de la FIA Rally3 amb la Federació Internacional de l’Automòbil. Això s’hauria d’acabar a l’abril, preparant el camí per al seu debut competitiu a la primavera. El proper diumenge 15 de gener de 2023 al Circuit de Pas de la Casa (Andorra), es durà a terme la presentació oficial.

Renault i Alpine Racing han confirmat que el desenvolupament de Clio Rally3, el primer Clio amb tracció integral, ha estat dissenyat conjuntament pels equips de Viry-Châtillon, Alpine Dieppe Jean Rédélé i la fàbrica d’Enstone del BWT Alpine F1 Team. Tecnologia punta per fer front al Ford Fiesta Rally3, l’únic cotxe creat per aquesta categoria fins al moment.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments