WRC: Sordo, a punt per als 40 i encara «motivat al 110%»

Sordo, que farà 40 anys l’any que ve, no ha pilotat una temporada completa de ral·lis des de fa anys, però el seu ritme continua intacte inclús ha millorat des de que corre a temps parcial. Durant el 2022, el pilot allotjat a Andorra va participar en cinc ral·lis del Campionat del Món i on va acabar tercer en tres.

Sordo va anunciar fa un any que la temporada 2022 seria probablement la darrera. No obstant, no va ser així quan es va reorganitzar l’equip Hyundai. El pla inicial era que Oliver Solberg seguís l’any que ve, però per decisió de l’equip va ser un altra com explica Sordo al diari AS.

Crec que puc fer una bona feina per a l’equip. Amb Neuville i Lappi com a puntes de llança, i Breen i jo com a reforços, crec que podem fer-ho bé”

Sordo i Breen es turnar al tercer cotxe de Rally1 de Hyundai l’any que ve. Tots dos han compartit el mateix cotxe altres vegades, l’última el 2021. Segons els plans de Sordo l’any que ve tindrà un parell de carreres més que Breen.

Tinc un contracte per a vuit carreres. No obstant això, tinc 13 carreres al calendari en lloc de 14, així que potser en faci set.

Sordo afirma que continua tenint motivació per competir, encara que el seu paper li impedeixi lluitar per un títol mundial.

Mentre estigui motivat al 110%, podré continuar. Quan deixi de ser així, anunciaré la meva marxa.

Els anys deixaran la seva empremta, però estic en bona forma. Tot i això, els joves pilots estan més ben preparats que mai, com Kalle Rovanperä, per exemple, que, malgrat la seva curta edat, està realment fort. Però intento fer-ho bé i seguiré a l’equip mentre faci bé la meva feina. Si les coses no van bé l’any que ve, el primer que diré que pugi una altra persona al cotxe seré jo

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments