WEC: Glickenhaus valora l’entrada al WEC 2023 amb un sol cotxe

Glickenhaus pretén tornar al Campionat del Món de Resistència amb un hipercar per a tota la temporada.

Jim Glickenhaus va confirmar a Sportscar365 que el seu equip homònim està planejant el retorn a la competició del Glickenhaus 007 Pipo, que no ha competit al campionat des que es va retirar de les 6 Hores de Monza al juliol.

El propietari de l’equip nord-americà és a Qatar per reunir-se amb l’Automobile Club de l’Ouest, on el WEC va anunciar un nou acord de sis anys amb el Circuit Internacional de Lusail per unir-se al calendari el 2024.

Glickenhaus va descriure la inscripció com “encara una feina en curs”, sense confirmar la presència de l’equip per a les 1.000 Milles de Sebring, que obren la temporada al març.

Mentre el Hypercar amb motor V8 es posa en marxa per a una tercera temporada, l’escuderia americana també està planejant tornar a competir a Nürburgring, així com ambiciosos plans per al desenvolupament de cotxes de carretera i l’objectiu d’aconseguir una participació de zero emissions a la carrera del desert Baixa 1000 a Mèxic.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share