WEC: Qatar també allotjarà una cursa al 2024

El WEC començarà a visitar Qatar a partir del 2024, amb les 6 Hores de Qatar, un esdeveniment que hauria de durar almenys fins al 2029.

Una jugada mestra per part dels dirigents del WEC en plena onada de delictes de corrupció que envolten el país àrab. El calendari del WEC segueix una deriva complicada corrent en traçat deshabitats en un moment que les marques estan invertint molt fort pel campionat.

Presentada en una cerimònia a Doha, la nova cursa entrarà a la temporada 2024 del WEC i se celebrarà al Circuit Internacional de Losail, situat als afores de la capital del país, Doha. Actualment, el circuit està experimentant una àmplia renovació i rehabilitació de la zona del paddock i de les instal·lacions, amb els últims renders revelats a la cerimònia d’anunci de la cursa.

Construït l’any 2004, el Circuit Internacional de Losail és l’únic circuit de la regió que disposa de llicències d’homologació tant de la FIA com de la FIM. Va acollir MotoGP durant diversos anys i va acollir la Fórmula 1 per primera vegada l’any passat. S’espera que la prova oficial de pretemporada del WEC, més coneguda com The Prologue, tingui lloc a Qatar abans de la cursa.

La data de l’esdeveniment, juntament amb el calendari complet de la FIA WEC 2024, es presentarà per a l’aprovació del Consell Mundial de la FIA, l’òrgan responsable de la presa de decisions del motoresport internacional sobre quatre rodes, l’any vinent.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments