DAKAR – ETAPA 8: Loeb aprofita un descuit de Sainz per emportar-se el triomf, Al-Attiyah continua el seu camí com a líder

Sébastien Loeb i Fabian Lurquin (Bahrain Raid Xtreme) no han dit la seva última paraula en aquest Dakar 2023. Fora de tota opció en la classificació general després de la segona etapa, el duet francobelga ha tornat a guanyar una etapa per tancar aquesta primera setmana de Dakarentre Al Duwadimi i Riad.

El pilot alsacià s’ha beneficiat d’una sanció de cinc minuts imposada a Carlos Sainz-Lucas Cruz (Audi) per excés de velocitat en zona controlada. Els d’Audi es conformen amb la tercera posició abans de la jornada de descans a la capital saudita.

Carlos Sainz and Lucas Cruz on their Audi RS Q e-tron E2 of the Team Audi Sport during the Stage 8 of the Dakar 2023 between Al Duwadimi and Riyadh, on January 8th, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia // DPPI / Red Bull Content Pool // SI202301080123 // Usage for editorial use only //

Bon negoci per a Sébastien Loeb que ha pujat fins als peus del podi virtual, però molt lluny dels líders Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel, a 1h 52 min. El francès ha estat capaç de remuntar degut al mal dia que ha viscut el guanyador del Dakar 2009, Giniel de Villiers (Toyota), que s’ha deixat mitja hora.

Entre els segons espases encara en marxa, destacar la bona forma de Jakub Przygonski i el seu copilot català Armand Monléon a bord del seu nou Mini JCW T1+ (5è).

A la general Al-Attiyah segueix amb més d’una hora de marge amb el seu principal perseguidor, Lategan, i més d’1 hora i 20 minuts amb Moraes, la revelació d’aquesta prova.

Nasser Al-Attiyah and Mathieu Baumel on their Toyota Hilux DKR T1+ of the Toyota Gazoo Racing fighting Lucas Moraes and Timo Gottschalk on their Toyota Hilux of Overdrive Racing during the Stage 8 of the Dakar 2023 between Al Duwadimi and Riyadh, on January 8th, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia // DPPI / Red Bull Content Pool // SI202301080114 // Usage for editorial use only //

Entre els catalans, a part d’Armand Monelón i Lucas Cruz, cinquè i tercer respectivament, bona etapa per a Dani Oliveras acabant onzè acompanyant a Yacopini al volant de la Toyota Hilux d’Overdrive. Laia Sanz ha realitzat una gran etapa acabant en vint-i-tresena posició, mentre que els seus companys de l’Astara, Carlos Checa i Marc Solà ho han fet en vint-i-sisena.

A la general Oliveras entra en el top10, Carlos Checa i Marc Solà son vint-i-tresens, mentre que Isidre Esteve i Txema Villalobos son vint-i-vuitens.

Demà toca etapa de descans.

General després de l’etapa 8 del ral·li Dakar 2023

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share