Toyota canviarà de líder

Akio Toyoda, director general de Toyota, és un personatge molt vinculat al projecte del WRC, i que renunciarà a principis d’abril convertint-se en el nou president de la companyia. Koji Sato serà el nou CEO de Toyota.

Akio Toyoda ha estat present en els moments més importants de la vida del Toyota Gazoo Racing i l’any passat ell mateix va presentar el cotxe de ral·lis Toyota amb hidrogen com a combustible a Bèlgica. També va ser present en la presentació de l’última màquina de Toyota, el Yaris Rally2, al Japó. I durant el seu mandat ha aconseguit els triomfs tant en marques com en pilots i el traspàs del líder de l’equip de Mäkinen a Latvala.

Pel que fa a Koji Sato, té 53 anys i ve de l’automobilisme ja que actualment és el president de Toyota Gazoo Racing, que com sabem és l’estructura que engloba totes les operacions en el motoresport de la marca japonesa, al WEC, Dakar, WRC, Super GT, GT3, GT4, Super Formula, Super Formula Lights F3/F4, TGR GT Cup, GR Supra GT Cup, GR86/BRZ Cup, Yaris Cup i més: per exemple, Netz Cup Vitz Race, Japan Rally Championship , TGR Rally Challenge, TGR Trophy Europe, WRC Challenge Program.

Com es pot comprovar, és una de les marques més presents en l’automobilisme arreu del món. A la Península Ibèrica hi ha la Copa Ibèrica Toyota Gazoo Racing.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments