WRC: M-Sport entre la confiança de Tänak i la poca experiència de Loubet al Ral·li de Suècia 2023

Després d’una cursa “tèbia” a l’inici de la temporada a Montecarlo,’M-Sport vol donar una altra impressió al Ral·li de Suècia. Després d’aconseguir la victòria a l’esdeveniment del 2019, Ott Tänak és, en teoria, un dels favorits per triomfar al Ral·li de Suècia, acostuma a rodar bé als ral·lis d’hivern, és llavors quan va aconseguir el seu primer dels tres podis a Suècia, així com la seva primera victòria en un tram cronometrat del WRC, i ara l’estonià s’ha preparat per al Ral·li de Suècia disputant l’Otepää Talveralli aquest cap de setmana a la seva Estònia natal.

Després d’una exitosa prova prèvia a l’esdeveniment a Östersund la setmana passada, Tänak busca aprofitar el seu temps amb el Puma. Ott Tanak va guanyar el Ral·li de Suècia del 2019 amb Toyota i l’Àrtic del 2021 amb Hyundai, per la qual cosa ha de ser considerat un dels favorits per triomfar en la cursa d’enguany, però ara està per veure si el procés d’adaptació als ‘trucs” del cotxe ja són millors que a Montecarlo:

Aquesta va ser la nostra primera oportunitat de provar el cotxe sobre neu i gel. Sembla que hi ha coses, i poc a poc anem creixent en termes de confiança. Per això va ser crucial fer aquest ral·li a Estònia, per obtenir una mica més d’experiència en diferents condicions i saber fins a quin punt estem de la configuració adequada.

Personalment, em sento molt més confiat a la neu, així que veurem com ens comparem amb els altres pilots. Si hi ha gel, és millor anar abans en l’ordre de sotida, i si hi ha molta neu, al revés. Així que depèn molt de les condicions, només hem de veure quin temps fa. De totes maneres, estem preparats per a l’acció, no tenim més remei

M-Sport no pot esperar gaire de Pierre-Louis Loubet al Ral·li de Suècia, ja que el jove francès té poca (si cap) experiència a la neu, ja que només va realitzar l’Àrtic el 2015 amb un Subaru del grup N i un Citroën DS3 R5 l’any següent a Suècia. Després d’això, no va tornar a competir en proves de neu i, per tant, fent-ho des del Rally1, la situació és completament diferent:

Després d’un inici de temporada lloable, Pierre-Louis Loubet es prepara per a un repte molt diferent a Suècia. Amb una experiència limitada sobre neu i gel, el jove francès es centrarà a adquirir coneixements i experiència en la cursa.

“Estic molt content de venir a Suècia. Aquesta serà la meva segona vegada aquí, però la primera vegada al nou esdeveniment a Umeå. Tinc moltes ganes de viure l’experiència i tinc la intenció de tenir un bon i net ral·li, que serà el més important per a mi el proper cap de setmana. Tot és encara molt nou per a mi i en Nicolas, per la qual cosa és important reunir tanta experiència i coneixement com sigui possible i utilitzar-los per generar confiança abans dels propers esdeveniments sobre terra. Farem tot el possible per obtenir un bon resultat i gaudir d’aquesta nova experiència!”

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments