Portugal modifica el seu itinerari per l’edició de 2023

L’itinerari del Ral·li de Portugal ja ha estat revelat i s’han afegit algunes novetats, sent la més destacada l’aparició de dos trams nous: Paredes i la superespecial de Figueira da Foz.

La cursa s’iniciarà a Lousã, divendres, i la nova superespecial de Figueira da Foz tindrà lloc al final del primer dia de cursa, després de l’especial de Mortágua, sent el vuitè tram de la prova. Lousada passa a ser el tram de l’endemà.

La cursa s’iniciarà amb la cerimònia de sortida de dijous a la nit a Coimbra, després, els competidors s’encaminaran cap als trams de Lousã, Góis i Arganil, que tindran una doble passada, seguits de Mortágua a les 17.05 h. La superespecial de Figueira da Foz tindrà lloc a les 19:05.

Dissabte, es disputaran els clàssics Vieira do Minho, Amarante i Felgueiras, també amb doble passada i la superespecial de Lousada al final del dia, també a les 19:05.

Diumenge, el ral·li inclourà una nova especial a Paredes, de 15 km, amb dues passades per Fafe, sent la segona un PowerStage i entre elles, el tram de Cabeceiras de Basto.

Quant a Paredes, la fase inicial del tram seria la mateixa que la del shakedown, amb la diferència que la seva longitud és tres vegades major, per la qual cosa s’hauran d’habilitar noves vies entre Gandra i el kartòdrom de Baltar.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments