Jan Solans és l’elegit per Teo Martín per substituir a Pepe López

Jan Solans i Teo Martín s’uneixen en un programa conjunt que els portarà a competir el súpercampionat espanyol de ral·lis (S-CER) del 2023 mentre Pepe López soluciona la seva situació legal. El pilot català ha fitxat per Hyundai i participarà amb un i20N Rally2 amb l’objectiu de lluitar pel títol després del primer triomf aconseguit a Córdoba fa dues setmanes.

Originari de Matadepera, Solans formarà part de l’equip Teo Martín Motorsport en el proper Rallye Tierras Altas de Lorca, la segona cita del SCER, on es presentarà amb el Rally2 de la firma surcoreana.

Per al menor dels Solans, aquesta oportunitat arriba després de demostrar el seu talent i obtenir la victòria en el passat Rallye Sierra Morena. El pilot ha demostrat que té la capacitat de lluitar pel títol però caldrà veure com és l’adaptació al nou cotxe després del debut amb l’Skoda Fabia RS Rally2.

Cal destacar que Teo Martín ja ha anunciat que Pepe López tornarà al seu equip el més aviat possible.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments