El calendari del Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior 2023 surt a la llum

El Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior 2023 comença a prendre forma amb l’anunci de les proves per a aquesta temporada.

El XIII Ral·li Ciutat de Valls sobre asfalt, que se celebrarà el 29 d’abril, serà la primera cita del calendari. El campionat continuarà amb un altre clàssic i també sobre asfalt, com és el 36è Ral·li Empordà que tindrà lloc el 20 de maig i serà la segona prova puntuable.

Un cop superat l’equador de l’estiu es canviarà de l’asfalt a la terra amb el 4rt Memorial Abel Puig, que se celebrarà el 2 de setembre, serà la tercera prova puntuable. El RallyRACC 2023 que es disputarà també sobre terra serà la quarta cita puntuable i una de les més importants del calendari. Per acabar el periple sobre terra es disputarà el 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega. Finalment el 62è Ral·li 2000 Viratges, sobre asfalt, dictarà sentència per la temporada 2023.

El Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior 2023 comptarà amb un calendari exigent i variat, que oferirà als pilots la possibilitat de demostrar la seva habilitat en diferents tipus de terreny i de situacions. Com demostra l’actual campió, Arnau Bartés, aquest campionat és un gran trampolí de promoció per als joves pilots.

Calendari 2023

  1. XIII Ral·li Ciutat de Valls 29 d’abril
  2. 36è Ral·li Empordà 20 de maig
  3. 4rt Memorial Abel Puig 2 de setembre
  4. Ral·li RACC 20-21 d’octubre
  5. 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega 11/12 de novembre
  6. 62è Ral·li 2000 Viratges 25 de novembre

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments