Loeb pren el primer lloc a Al-Attiyah en la segona etapa del Sonora Rally 2023

El pilot francès Sébastien Loeb va sorprendre a tothom amb un bigoti mexicà a la sortida de l’especial del Sonora Rally. Però la seva aposta arriscada li va donar sort, ja que va aconseguir la victòria en l’etapa, superant Nasser Al Attiyah i col·locant-se líder de la prova per només tres segons.

Després de la seva espectacular actuació, Loeb va aconseguir prendre el primer lloc de la cursa a Al Attiyah, que fins ara era el líder indiscutible. Però la diferència entre els dos és només de tres segons, així que la lluita pel primer lloc segueix molt ajustada amb Chicherit en tercera posició a gairebé 5 minuts.

Al Attiyah tgr w2rc sonora rally etapa 2 toyota hilux
TGR

El pilot saudita Yazeed Al Rajhi ha tingut una jornada desafortunada després que els seus frens deixessin de funcionar al quilòmetre 35 de l’etapa. Això li va fer perdre gairebé nou minuts respecte al millor temps del dia caient al cinquè lloc de la general.

Dani Oliveras, copilot de Yacopini, va ser el millor català classificat acabant en setena posició, mentre que Oriol Mena, copilot del xinès Zhang, ha acabat desè. A la general Mena i Zhang son sisens i Oliveras i Yacopini amb la Toyota Hilux son tretzens.

yacopini oliveras sonora rally 2023
ASO

Chaleco López retalla diferències a la T3

A la categoria T3, el pilot «Chaleco» López ha estat el primer a creuar la meta, amb una avantatge de 1 minut i 36 segons respecte a Mitch Guthrie. Mattias Ekström ha acabat tercera en aquesta categoria, mantenint el lideratge per davant de «Chaleco» i Guthrie.

Rokas Baciuska & Oriol Vidal
Rokas Baciuska & Oriol Vidal during the 2nd stage of Sonora Rally 2023 in Hermosillo , Mexico. on April 25, 2023 // Kin Marcin / Red Bull Content Pool // SI202304260078 // Usage for editorial use only //

Baciuska i Vidal en ratxa entre els T4

Finalment, a la categoria T4, el pilot Rokas Baciuska, copilot per Oriol Vodal guanyava per tercera vegada consecutiva i té una avantatge de gairebé 19 minuts sobre Eduard Pons i Mónica Plaza que també van acabar en segona posició de la categoria.

Avui es disputarà l’Etapa 3 : Puerto Peñasco – Puerto Peñasco – Total : 541 km – Enllaç: 255 km – Especial : 286 km

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments