Latvala creu en els seus pilots i les millores introduïdes al Yaris de cara al Ral·li de Portugal 2023

Guanyador del Ral·li de Portugal (2015), Jari-Matti Latvala coneix bé els ingredients per emportar-se aquesta prova tot i que va experimentar molts problemes en l’edició de 2009.

Jari-Matti Latvala mostra una gran confiança amb els seus pilots de cara aquesta cursa, la primera d’una sèrie de ral·lis sobre terra.

Estem en una bona posició al campionat però segueix molt ajustat, sobretot entre els pilots, i hem de seguir treballant de manera positiva per obtenir altres bons resultats. Portugal és un ral·li on d’una banda es pot atacar, però d’altra banda també cal parar atenció al desgast dels pneumàtics i evitar colpejar pedres, sobretot a la segona passada.

És un ral·li que sempre m’ha agradat com a pilot i crec que els nostres pilots també ho gaudeixen: Elfyn i Kalle van guanyar-hi i també va ser un esdeveniment bo per a Takamoto. Estem prou segurs per anar-hi perquè hem fet algunes bones millores al GR YARIS Rally1 HYBRID sobre terra, que ja ha donat els seus fruits a Mèxic. Hem treballat en aquesta base durant la nostra recent prova a Sardenya, que va ser una preparació important per als tres ral·lis de terra que tindrem en ràpida successió durant les properes setmanes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments