Portugal renova per només un any amb el promotor del WRC

L’Automòvel Club de Portugal (ACP) i el promotor del WRC han firmat un acord perquè el Ral·li de Portugal formi part del calendari del WRC el 2024, amb l’opció d’ampliar-ho fins al 2025.

L’acord es va fer públic el diumenge (14 de maig) a la conclusió de l’edició d’aquest any del Ral·li de Portugal. El ral·li es posiciona com l’esdeveniment esportiu més gran de Portugal, amb una àmplia cobertura en directe i en obert a la cadena nacional portuguesa RTP, així com la retransmissió de tots els trams a SportTV.

«La signatura d’aquest contracte demostra la confiança que el promotor del WRC té a l’organització i és un reconeixement a l’esforç que hem realitzat per organitzar un dels ral·lis emblemàtics del calendari del Campionat del Món»

Carlos Barbosa, President de l’ACP

Amb motiu de la signatura, el Director General del Promotor del WRC, Jona Siebel, va declarar:

“Aquest passat cap de setmana, se’ns va recordar una vegada més la passió que aquesta regió sent pels ral·lis. Vam ser rebuts per una afició sorollosa, trams de competició espectaculars i una hospitalitat excepcional allà on vam ser els darrers quatre dies.

«A l’ACP tenim un soci fort, i ara comencem a treballar en la planificació amb ells per al 2024».

Cal recordar que l’actual promotor del campionat Red Bull Media House finalitza el seu contracte amb la FIA l’any 2025 com a promotor del campionat, per aquest motiu moltes proves no estan signant contractes més enllà d’aquell any. I de fet Portugal, contra tot pronòstic, només ha firmat un any més, caldrà estar atents a veure què es decideix la temporada vinent.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments