Hyundai fitxa a François-Xavier Demaison com a nou director tècnic

Hyundai va confirmar la incorporació de François-Xavier Demaison com a director tècnic a partir del mes de juny

François-Xavier Demaison, de 54 anys, ocuparà un càrrec de nova creació, el de director tècnic de l’estructura de l’empresa. Un paper que ja ha ocupat en el passat a Williams Racing i Volkswagen Motorsport.

«El Sr. Demaison liderarà els esforços dels departaments tècnics de la companyia i col·laborarà amb els grups d’R+D rellevants de Hyundai Motor Company a tot el món».

El francès també ajudarà el president de Hyundai Motorsport, Sean Kim, i el director de l’equip, Cyril Abiteboul, a configurar el futur del programa de motoresport de la companyia.

En 26 anys d’experiència en el món del motor, ha passat pel WRC, la Fórmula 1, el Rallycross i fins i tot el TCR. Sota el seu lideratge, Volkswagen va guanyar quatre títols de pilots i quatre de constructors al WRC (2013-2016), guanyant 43 de 52 ral·lis durant les seves quatre temporades.

Estem contents que François-Xavier s’uneixi a nosaltres a Alzenau per dirigir els nostres departaments tècnics en el context de les nostres activitats esportives.

Sean Kim, president de Hyundai.

La seva àmplia experiència i èxits al WRC, TCR i més enllà resultaran inestimables a mesura que busquem establir-nos com a referent en els nostres programes d’automobilisme. A més de gestionar tots els nostres recursos tècnics, també treballarà estretament amb els grups d’R+D de Hyundai Motor Company per reforçar i millorar el nostre rendiment en ral·lis i carreres. »

Sean Kim, president de Hyundai.

«Després de submergir-me en l’empresa i les seves activitats, em va quedar clar que necessitàvem una presència unificada dins dels nostres departaments tècnics»

Cyril Abiteboul, director de l’equip Hyundai Motorsport.

L’arribada de François-Xavier com a director tècnic és una oportunitat increïblement emocionant per amplificar i desenvolupar els programes d’automobilisme de Hyundai. A més de millorar la nostra competitivitat actual, FX ens ajudarà a definir el futur del negoci fent millores a les nostres instal·lacions per transformar les nostres capacitats en les d’una organització de motoresport de primer nivell. Ell sap el que cal no només per guanyar, sinó també per dominar, i és aquesta experiència la que hem de canalitzar els nostres esforços i guanyar títols de campionat en els propers anys.

Cyril Abiteboul, director de l’equip Hyundai Motorsport.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments