«És com conduir una grúa»

Ott Tänak i Martin Järveoja (Ford Puma Rally1) van haver d’abandonar durant el segon dia de cursa a Sardenya quan van quedar sense potència al seu cotxe després d’un pas d’aigua. Van tornar l’últim dia per ocupar el segon lloc a la Power Stage.

Un altre mal ral·li, només va guanyar trams quan no comptava per quasi res, diumenge al matí, amb problemes gairebé tota l’estona, fins que el motor va cedir en el desè tram, obligant-lo a abandonar.

Després de Portugal, esperava estar millor, però va arribar a dir això:

És com conduir una grúa, amb tanta inèrcia al darrere

És cert que va ser un cap de setmana difícil. No va ser gaire bo, les condicions meteorològiques ho van dificultar i crec que també hi va faltar rendiment per part meva. Em va costar trobar la velocitat. Els temps de les especials no són els que hauria de fer, de moment no estic a prop del que hauria de fer. Falta una mica. Tant de bo amb el temps trobem aquesta velocitat addicional.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments