Palou prova amb McLaren a l’Hungaroring

El pilot català campió de la sèrie Indycar, Alex Palou, ha tingut l’oportunitat de provar el cotxe de l’equip McLaren al famós circuit de l’Hungaroring. Aquesta no és la primera vegada que Palou col·labora amb l’equip de Woking, inclús durant el GP de Miami va ser el pilot reserva de l’escuderia britànica.

En aquesta ocasió, McLaren ha decidit dur a terme una prova de tres dies a l’Hungaroring utilitzant el seu xassís de l’any 2021, el MCL35M. El pilot titular de l’equip, Oscar Piastri, va ser el primer en agafar els comandaments del cotxe en aquesta sessió de proves. Després d’una jornada productiva, va ser el moment que Palou agafés el relleu i continués amb els treballs de desenvolupament. L’equip confia plenament en les habilitats de Palou per proporcionar retroalimentació valuable i col·laborar en l’optimització del rendiment del cotxe.

Per a la darrera jornada de proves, l’equip va decidir donar l’oportunitat al pilot de proves i desenvolupament, Oliver Turvey, de posar-se al capdavant del cotxe.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments