Rovanperä no vol deixar ni les engrunes al Ral·li de Finlàndia 2023 i s’emporta el shakedown

Primer dia del Ral·li de Finlàndia i ja un millor temps per a Kalle Rovanperä. Només es tracta del Shakedown en un tram de poc menys de 4,5 quilòmetres, però el campió finlandès sembla que no vol deixar lloc al dubte.

A casa seva, el pilot de Toyota va marcar un 1’56″3, marcant així el seu millor temps durant la seva quarta i última passada, per davant del seu company d’equip Elfyn Evans per 8 dècimes. Tot i que pot semblar l’única amenaça real de Kalle Rovanperä a les ràpides pistes de Finlàndia, Esapekka Lappi (Hyundai), que també corre davant del seu públic local, ha ocupat el 3r lloc, a 1“1 de la referència.

Parlant dels finlandesos, no hem d’oblidar que Jari-Matti Latvala participa a l’esdeveniment aquest cap de setmana. El director de Toyota Gazoo Racing al WRC està al volant d’un un Yaris amb les especificacions de l’any passat, això sí, amb moltes ganes de divertir-se.

De tornada a la competició per primera vegada des del 2019, Latvala és en un segon pla en termes esportius ja que encara està descobrint els límits d’aquest cotxe, el finlandès ha acabat 9è i últim de la categoria WRC a 5”4 del seu pilot.

Entre els Rally2 millor temps per a Oliver solberg per davant de Marczyk i Fourmaux amb el Ford Fiesta.

El Ral·li de Finlàndia començarà aquest dijous al vespre amb la SS1 a les 18.05 hora catalana.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments