Finlàndia renova amb el WRC fins al 2026

Aquest esdeveniment, que té fama de ser l’únic realment rentable durant l’any, estarà al calendari durant 3 anys més, és a dir, fins al 2026 com a mínim

Tenint en compte la posició de Finlàndia a la història del WRC, present al calendari des de 1973, aquesta extensió del contracte no és cap sorpresa. Hi havia molt poques possibilitats que una de les proves amb més solera i populars de la temporada no estigués al programa durant els propers anys.

Com que els bolígrafs ja estaven en acció, es va formar una altra associació entre el Finnish Automobile Club (AKK), Jyväskylä i com a ciutat amfitriona i Secto Automotive com a patrocinador principal. Aquests acords proporcionen estabilitat al Ral·li de Finlàndia que moltes rondes han venerat tenir.

El mercat finlandès té una importància considerable per al WRC. És difícil imaginar una temporada sense una visita a les impressionants pistes de muntanya russa del país.

Jona Siebel, director general del promotor del WRC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

3 COMENTARIOS

Subscriu-te
Notificació de

3 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
Eloi Saez
11 Mesos fa

Hi ha rally’s que allo de les rotacions no els afecta pas

MotorEsport.cat
11 Mesos fa
Reply to  Eloi Saez

Eloi Saez les rotacions son els pares, una mentira per fer veure que hi ha un projecte lògic de calendari quan l’únic que manen són els diners…

Eloi Saez
11 Mesos fa
Reply to  Eloi Saez

MotorEsport.cat correcte!