El sistema híbrid dels Rally1 atura el nou reglament

Si fa unes setmanes parlàvem de la bona sintonia entre els equips i la FIA per la nova normativa dels Rally1, ara sembla que hi ha hagut un endarreriment en la publicació del reglament tècnic del 2025, i això podria estar relacionat amb l’atzucac amb Compact Dynamics.

Aquesta empresa és la que subministra els sistemes híbrids per al World Rally Championship (WRC), i sembla que seva situació està enrocada. La FIA i el Promotor del WRC han estat debatent sobre les normatives per al 2025 i el 2026, amb un canvi important previst per al 2027.

La FIA vol incorporar sistemes híbrids més avançats per al WRC, però sembla que Compact Dynamics no està en condicions de gestionar els actuals sistemes al 100%. Tot i així, la FIA volia ampliar l’acord amb aquesta empresa, però, sembla que el bloqueig continua i això podria afectar els plans de la federació per a l’evolució dels vehicles del WRC.

Cal estar atent a com es desenvolupen aquests esdeveniments, ja que el futur del WRC pot estar en joc, especialment amb el canvi important previst per al 2027. Veurem si es troba una solució per a aquesta situació i que el WRC pugui continuar amb el seu desenvolupament tecnològic i esportiu.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments