Tänak torna a Hyundai per al 2024

Menys d’un any després del final de la seva col·laboració, Ott Tänak i la firma sud-coreana han acordat renovar els seus vots

Així, l’estonià, que va vestir els colors de Hyundai del 2020 al 2022, farà el seu retorn dins de l’equip que ara dirigeix ​​Cyril Abiteboul a partir del 2024. En acabar el seu contracte a M-Sport, i mentre tenia opció de quedar-se un any més, Ott Tänak ha decidit tornar a un dels seus antics amors.

La decisió del fabricant asiàtic deixa a M-Sport sense un autèntic líder mentre que el Ral·li de Xile i la victòria d’Ott Tänak precisament havien donat esperança als anglesos, després d’uns mesos caminant pel desert.

Estic encantat d’unir-me a Hyundai Motorsport a partir de la temporada 2024 del WRC. Des que ens vam separar fa exactament un any, l’equip ha estat treballant molt dur en la nova estructura tècnica. Hyundai Motorsport té una visió i un objectiu clars per al futur proper, i això és una cosa que em va convèncer per tornar a unir forces.

Tänak

També estic desitjant treballar amb Cyril Abiteboul i François-Xavier Demaison, ja que la seva experiència i coneixements de l’automobilisme són un avantatge definitiu per a tot l’equip. El nostre objectiu en aquest nou capítol és ni més ni menys que guanyar tots els títols, i amb la nova estructura d’equip disposem de totes les eines necessàries per aconseguir-ho. Som-hi !

Tänak
hyundai tanak portugal
Hyundai

Tänak-Neuville, una alineació que apunta alt

En aconseguir una vegada més els serveis del campió del món 2019, les intencions de Hyundai són clares: tornar al protagonisme i sobretot l’estabilitat. Després d’haver marxat a M-Sport per disputes internes, Ott Tänak va deixar un buit dins del fabricant sud-coreà la temporada 2023 del qual va ser molt difícil.

Les xifres parlen per si soles, només una victòria gràcies a Thierry Neuville. Cyril Abiteboul tampoc va dubtar a alçar la veu exigint més rigor a les seves tropes.

«Eliminar errors i millorar la nostra consistència general ha de ser la nostra prioritat immediata mentre ens dirigim cap als dos últims ral·lis de la temporada»

Cyril Abiteboul

Així, la remuntada d’Ott Tänak hauria de permetre a Hyundai apuntar més amunt gràcies també a la continuïtat de Thierry Neuville. Ara queda per confirmar el programa esportiu del fabricant. S’incrementarà a tres cotxes ingressats a temps complet? O continuarà a dos amb un tercer a temps parcial per Esapekka Lappi i Teemu Suninen? També caldrà veure què passa amb Dani Sordo. Tantes preguntes les respostes de les quals haurien d’arribar aviat, ja que Hyundai està «explorant totes les opcions per als llocs restants (…) i està en converses amb tots els seus actuals pilots de WRC i WRC 2».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments