Pau Navarro al Dakar 2024 amb X-raid

Poc després de debutar a la T1 al Rallye del Marroc a l’octubre, Pau Navarro, de 19 anys, va poder conduir un Mini John Cooper Works Rally Plus durant les proves del W2RC Next Gen Tryouts, que permeten als joves pilots provar cotxes de la subcategoria T1+ de màxim nivell.

La seva actuació amb el Mini va ser tan positiva que l’equip X-raid Team li ha ofert l’oportunitat de pilotar-ne un al Dakar 2024.

Aquest èxit és un gran reconeixement per al jove pilot català, que ha demostrat el seu talent i la seva capacitat d’adaptar-se ràpidament a un cotxe de primera categoria. Navarro es convertirà en un dels pilots més joves a competir al Dakar, una de les proves més exigents del món del motor.

Els raids i el Dakar corren per les venes del pilot de Llagostera ja que és fill de Santi Navarro, patró de l’escuderia FN Speed. En Pau va debutar a la cursa més dura del món amb només 16 anys com a copilot de camions, i aquest 2023 ha estat campió d’Europa de Bajas en la categoria T4.

El Dakar 2024 se celebrarà a l’Aràbia Saudita del 26 de desembre al 20 de gener i constarà d’un total de 14 etapes. Navarro s’enfrontarà a alguns dels millors pilots del món, però està decidit a fer un bon paper i lluitar per la victòria

Ja estem molt emocionats. La primera setmana ens espera un terreny molt variat. Al meu entendre, la segona setmana serà encara més difícil per la gran quantitat de pedres. Veurem quina tàctica fem servir amb el MINI JCW Rally Plus: calma o atac.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments