Pepe López fa el salt al WRC2 amb l’estructura catalana MAPO Motorsport

Amb 28 anys, el madrileny Pepe López tindrà l’oportunitat de tornar al mundial amb un programa WRC2 el 2024

Excampió d’Espanya de ral·lis el 2019, 2020 i 2022, i també guanyador del Volant 208 a França el 2016, el pilot rodarà amb l’equip Terra Training, després d’una temporada 2023 molt convulsa on s’ha vist uns mesos fora de la competició per quedar-se sense punts del carnet de conduir per temes extraesportius.

El 2021, Pepe López ja havia pogut participar en cinc proves del WRC3 en un Skoda Fabia Rally2 Evo, aconseguint un podi a Sardenya. Enguany, al volant d’un Hyundai i20N Rally2, el madrileny va quallar un molt bon ral·li de Monte-Carlo, acabant en 11è lloc de la general, i 3r en WRC2.

Tot i que encara no s’ha revelat el seu cotxe per a la propera temporada, s’espera que López comenci la seva temporada al proper Rallye de Montecarlo.

MAPO Motorsport serà l’estructura del programa

Terra Training Motorsport comptarà a més del suport tècnic de MAPO Motorsport, l’estructura de Xevi Pons i la familia Mauro, actuals campions de Catalunya de ral·lis amb el fill de la familia, l’Alejandro.

L’equip creat pel mexicà Alfredo Mauro i el català Xevi Pons va ser fundat l’any 2022 i té la seva base a Sant Bartomeu del Grau, a la comarca del Lluçanès.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments