Rovanperä s’emporta el shakedown del Safari per davant dels tres Hyundai

La tercera prova de la temporada del WRC 2024 es disputa ​​a l’Àfrica després de l’asfalt glaçat del Rallye de Monte-Carlo i la neu del Rally Suècia. Kalle Rovanperä (Toyota) ha estat el primer en colpejar.

A 0,9 segons d’Ott Tänak (Hyundai) després de la seva primera passada durant el shakedown de 5,40 km al voltant de Loldia, el finlandès ha aconseguit el millor temps durant la seva segona i penúltima passada, assegurant-se així el primer lloc per davant del Hyundai i20 N de Neuville per dues dècimes. Ott Tänak (Hyundai) ha acabat 1,4s més enrere, en tercera posició.

lappi hyundai i20 rally1 safari shakedown 2024
HMSG

Esapekka Lappi (Hyundai), guanyador del Ral·li de Suècia, ha acabat una dècima al seu company d’equip Tänak, per davant d’Elfyn Evans (Toyota), cinquè. Adrien Fourmaux (M-Sport Ford) ha marcat el sisè temps al volant del seu Puma. Darrere seu, trobem Takamoto Katsuta (Toyota) i Grégoire Munster (M-Sport Ford).

Entre els Rally2, Gus Greensmith, que ha colpejat un animal que es creuava pel camí davant seu, ha acabat per davant del seu company d’equip de Toksport Oliver Solberg per 1,2 segons. Solberg i Nicolas Ciamin han patit problemes al principi del shakedown, el suec tenia la sort d’escapar-se amb alguns danys estètics a la part davantera del seu Škoda Fabia RS Rally2 després de baixar per un terraplè, però Ciamin s’ha vist obligat a aturar-se amb la suspensió davantera del seu Hyundai i20 N Rally2 tocada.

greensmith skoda fabià rally2 safari 2024 shakedown

El ral·li arrancarà de forma oficial a les 12:05 (hora catalana) de demà dijous per a la primera especial d’aquest Ral·li Safari 2024.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments