Toyota veu amb bons ulls el kit WRC per als Rally2

Els canvis relacionats amb els cotxes de Rally1, en particular, s’han enfrontat a crítiques substancials, ja que està previst que s’apliquin abans d’acabr el cicle d’homologació. Tot i això, encara no s’ha pres cap decisió definitiva ja que els equips han informat la FIA que els agradaria continuar amb el reglament tècnic actual fins al final de la temporada 2026.

Per un altra banda el paquet de reformes proposat per la FIA, els cotxes Rally2 tindrien accés a l’anomenat kit WRC. El propòsit és fer que els cotxes de Rally2 siguin més potents, permetent competir en igualtat de condicions amb els cotxes de Rally1.

Tot i estar en converses per a la nova normativa que haurà de fer-se oficial al juny pel que fa a la temporada 2025, Jari-Matti Latvala va dir al Finnish Rallyjournal que les coses estan avançant amb la FIA:

“Estic començant a sentir que les coses estan millorant i avançant, que és molt bo i molt important. Però, és clar, encara queda feina per acabar-ho tot. Tenir els cotxes de Rally1 i Rally2+ al mateix nivell l’any vinent és tota una tasca”,

Latvala

Latvala va revelar que Toyota podria introduir un kit WRC als seus cotxes de segona categoria la temporada que ve si es confirma la norma.

“Estem considerant aquesta hipòtesi, no la descartem, però necessitem una visió clara de la FIA sobre la normativa i amb l’objectiu d’evitar l’augment de costos. No crec que sigui una mala idea disposar d’aquest equipament de Rally2, però cal mantenir l’equilibri adequat perquè no s’encareixi massa”

Latvala

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments