Quatre ral·lis i quatre vencedors diferents

Sebastien Ogier va sumar la seva primera victòria del 2024, convertint-se en el quart pilot diferent a guanyar un ral·li en les quatre proves del WRC celebrades aquesta temporada.

El vuit vegades campió del món s’imposava al seu company d’equip, Elfyn Evans (Toyota) i Thierry Neuville (Hyundai) després d’un esdeveniment molt ajustat entre tots dos pilots. El gal·lès de Toyota és el millor col·locat de l’equip per lluitar pel campionat del món, a només 6 punts de Neuville però curiosament no ha estat capaç, encara, d’emportar-se cap triomf aquesta temporada.

Si les dues primeres cites de la temporada eren guanyades per Hyundai, tot aconseguint una fita històrica per a la marca coreana, les dues següents han caigut en mans japoneses. Neuville i Lappi s’enduien el triomf a Monte-Carlo i Suècia respectivament, mentre que Rovanperä i Ogier ho feien al Safari i Croàcia.

La següent cita serà sobre terra un altre cop, però una terra més «tradicional», amb Neuville obrint pista a Portugal i amb aquest «súper diumenge» que ha canviat per complet el panorama del mundial de ral·lis amb unes puntuacions força polèmiques.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments