Una escarransida llista d’inscrits dona la benvinguda a Letònia en la seva primera incursió al mundial de ral·lis

En la vigília del Ral·li de Polònia, que se celebra aquest cap de setmana del 27 al 30 de juny, el s’ha conegut la llista d’inscrits per al Ral·li de Letònia (18-21 de juliol), que s’incorpora per primera vegada al calendari del campionat del món. Hi haurà 40 tripulacions a l’inici d’aquesta nova prova de terra, amb la presència de 10 Rally1 i la segona participació de Martins Sesks en la categoria reina.

A casa, el letó descobrirà el Ford Puma en la seva versió electrificada, ell que participa al Ral·li de Polònia amb una muntura sense el sistema híbrid. Donarà suport als dos pilots habituals de M-Sport, Adrien Fourmaux i Grégoire Munster.

A Letònia, Toyota participarà en quatre Yaris Rally1 amb la presència anunciada de Kalle Rovanperä i Sébastien Ogier (si el seu estat físic és l’òptim). Tanmateix, arran del seu accident de carretera en reconeixement al Ral·li de Polònia, es posa en dubte la participació del vuit vegades campió del món a les proves de Polònia i Letònia. A Hyundai, com és habitual, hi haurà tres cotxes a la línea de sortida: Espaekka Lappi ha estat seleccionat per conduir el tercer i20 N Rally1 en cursa.

Entre els Rally2, una petita sorpresa: Brandon Semenuk, doble campió americà de ral·lis, debutarà al Campionat del Món de Ral·lis durant el Ral·li de Letònia, a bord d’un Toyota Yaris. Originari del Canadà, Brandon Semenuk és pilot de fàbrica de Subaru Motorsports USA i ha tingut èxit en dues i quatre rodes. A més de les seves gestes de ral·li, el pilot de trenta-tres anys ha guanyat tres medalles d’or al Freeride Mountain Bike World Tour i ha guanyat cinc vegades el Red Bull Joyride.

Altres inscripcions clau al WRC2 inclouen Oliver Solberg, Gus Greensmith i Josh McErlean a bord de l’Škoda Fabia RS Rally2s, Nikolay Gryazin en un Citroën C3 Rally2 i Sami Pajari en un Toyota GR Yaris Rally2.

Llista d’inscrits.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments