Rovanperä substitueix a Ogier a Polònia després del seu accident en els reconeixements

Rovanperä també ha rebut autorització per completar el reconeixement de la cursa en un període de temps addicional, que es prolongarà fins dijous al matí

Kalle Rovanpera i Jonne Halttunen substituiran Sébastien Ogier i Vincent Landais al volant del Toyota GR Yaris al Ral·li de Polònia, després que l’accident en els reconeixements apartés a la parella francesa de la prova.

Ogier i Landais van xocar frontalment contra un cotxe civil durant el reconeixement d’un dels trams -les carreteres estan obertes al trànsit normal- i Toyota va recórrer a Rovanperä per evitar quedar-se sense un integrant de l’equip.

Segons el reglament esportiu de la FIA, es pot canviar un membre d’un equip un cop tancada la inscripció amb el permís dels organitzadors i abans de l’inici de les verificacions administratives. Per canviar tots dos membres d’un equip es requereix l’autorització de la FIA, d’acord amb l’article 22.4 del reglament esportiu del WRC.

Mentrestant, els comissaris del Ral·li de Polònia van confirmar la participació de Rovanperä en un butlletí emès a les 20.35 hora local.

Aquesta serà la primera cursa del jove de 23 anys a Polònia. El campió nascut a Jyvaskyla mai no ha competit al Ral·li de Polònia, però s’ha estat preparant per a les curses d’asfalt durant les sessions de proves a Baixa Silèsia.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments