Rossel i Lemes fiquen l’emoció al Rallye de Tierra Isla de Los Volcanes 2024 en el retorn a la CERT

El XXVI Rallye de Tierra Isla de Los Volcanes, celebrat del 18 al 20 de juliol de 2024 a Arrecife, Lanzarote, va viure un desenllaç extremadament ajustat. Els francesos Yohan Rossel i Florian Barral, líders del WRC2, es van endur la victòria pilotant un Citroën C3 Rally2 de l’equip Sports&You, superant per només 0,4 segons els locals Yeray Lemes i Aitor Cambeiro amb el seu Skoda Fabia R5.

Aquesta edició del ral·li comptava amb 8 trams cronometrats i un total de 116,68 quilòmetres contra el rellotge, amb un recorregut total de 397,29 quilòmetres​. La jornada de competició va començar amb el tram de classificicació i la Superespecial Ciudad de Arrecife, que van establir l’ordre de per a la resta de l’esdeveniment.

lemes Lanzarote cert 2024 skoda fabià r5
RFEdA

Els trams de Lanzarote van veure una intensa lluita, especialment entre Rossel-Barral i Lemes-Cambeiro, que van liderar alternativament fins a l’última especial, on els francesos van assegurar el triomf amb un marge minúscul.

En la classificació general, Alexander Villanueva i José Murado, els actuals líders de la CERT, van aconseguir un meritori tercer lloc amb el seu Skoda Fabia RS Rally2, mantenint així el lideratge del campionat després de la seva victòria al IV Rallye Reino de León. Alejandro Mauro i Adrián Pérez van acabar en quarta posició, també amb un Skoda Fabia RS Rally2​.

Vidales hereu skoda fabià r5 Lanzarote cert 2024
RFEdA

Els canaris Juan Carlos Quintana i Jonathan Hernández van finalitzar cinquens amb el seu Ford Fiesta Rally2, seguit pels catalans Xavi Vidales – Jordi Hereu i Oriol Gómez, que ocupen les segones i terceres posicions respectivament a la classificació general a meitat de la temporada 2024 de la CERT​.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments