El Rallye Princesa d’Astúries 2024 marca l’inici de la segona meitat del S-CER

El Princesa d’Astúries 2024 marca el retorn del Supercampionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER) amb una batalla emocionant pel títol entre pilots asturians

Després d’un descans de dos mesos, el Supercampionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER) torna amb força el 61 Ral·li Princesa d’Astúries. Aquesta prova marca l’inici de la segona meitat de la temporada que promet molt amb els tres pilots asturians lluitant pel títol.

Alejandro Cachón – Borja Rozada, actuals líders del campionat, arriben a la cita asturiana després de la seva victòria al Ral·li d’Ourense i un segon lloc al Ral·li Rías Baixas, Cachón buscarà repetir el triomf que va aconseguir a Oviedo el 2021.

José Antonio Suárez – Alberto Iglesias, a tan sols tres punts dels líders, corren a casa amb la motivació d’aconseguir la cinquena victòria en aquesta prova. Diego Ruiloba – Ángel Vela, vigents guanyadors del Ral·li Rías Baixas i recents vencedors a Madeira, intentaran mantenir la seva bona ratxa amb un Citroën C3 Rally2.

Hyundai també arriba amb novetats. La marca ha incorporat a les seves files els campions d’Europa del 2022, Efrén Llarena – Sara Fernández, que debutaran amb el Hyundai i20 N Rally2. Els catalans Sergi Pérez – Axel Coronado també competiran amb Hyundai, però sota l’estructura del Rallye Team Spain.

Una altra novetat serà la participació de dos Ford Fiesta Rally2 de l’equip Past-Racing, amb Gil Membrado – Alejandro López i Manuel Mora – Iván Bajo, actuals líders del campionat asturià.

El Ral·li Princesa d’Astúries també serà puntuable per a la Copa Hyundai on Arnau Bartés lluitarà per aconseguir un. bon grapat de punts que l’apropin al títol, el Clio Trophy Spain Asfalt i la Sandero Eco Cup Spain, competicions que entren en la seva fase decisiva.

La prova recupera el seu format habitual de dues etapes sobre asfalt, amb un recorregut de 132,97 quilòmetres cronometrats dividits en 11 especials.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments