El Campionat de Catalunya de Ral·lis torna a l’asfalt pel 3r Rally Les Masies de Voltregà

Orriols encapçala la llista d’inscrits, però Salvans i el seu Porsche voldran repetir la gesta de l’edició anterior

El Rally Les Masies de Voltregà torna aquest 2024 amb un recorregut que manté el format de l’edició anterior. El ral·li comptarà amb més de 100 quilòmetres cronometrats, repartits en sis trams de les comarques d’Osona i el Lluçanès, breçol de grans pilots de l’especialitat.

La sortida oficial tindrà lloc a les 9:00 h del matí del dissabte 14 de setembre des de Les Masies de Voltregà, amb el primer tram, “La Vola-Sant Pere” (8,52 km), com a punt de partida. Els participants hauran de completar també els trams d’Oristà (7,27 km) i Fontfreda (8,64 km) en el primer bucle del recorregut. Després d’això, hi haurà un primer reagrupament a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu, a les 11:21 h. Un cop completada aquesta secció, els equips tornaran a recórrer els mateixos trams abans d’afrontar el segon reagrupament, programat per a les 14:46h.

Després de la pausa del migdia, els participants encaren dos passis pel bucle final, format pels coneguts trams de La Trona (10,22 km), La Costa dels Gats (7,63 km) i Prats-Olost (9,84 km). La competició finalitzarà a Les Masies de Voltregà a les 21:50h, i l’entrega de premis es farà a les 23:30h a la zona de les piscines de la localitat.

Masies_Voltregà_pares_ferran_skoda
Nacho Mateo

Una llista d’inscrit molt completa

La llista d’inscrits per a l’edició 2024 del Rally Les Masies de Voltregà compta amb un total de 78 equips inscrits.

Entre els Rally 2 (R5), trobem noms com Albert Orriols – Xevi Moreno amb el seu Skoda Fabia Rally2 EVO, Marià Parés – Pere Requena, també amb un Skoda Fabia Rally2. També trobem noms destacats com els d’Antonio Forné – Axel Coronado amb un Skoda Fabia RS EVO i el francesos Arnaud Genescà – Valentin Auge competint amb un Skoda Fabia RS Rally2.

Masies_Voltregà_mauro_sanjuan_skoda
Nacho Mateo

En la categoria RWD (tracció posterior), podem veure equips com Joan Salvans – Marçal Mompió al volant d’un Porsche 997 GT3 guanyadors de l’edició de 2023, mentre que Xavier Domènech i Susanna Cercadillo també competiran amb un Porsche 997 GT3 RS, vehicles que aportaran un gran espectacle per la seva potència i estil de conducció espectacular.

Entre els vehicles més veterans, Alejandro Dude Álvarez competirà amb un BMW M3 E30 Pre-93, mentre que Sergi Bajo i Marcel Bajo també ho faran amb un BMW 325 E36 F+. Aquest tipus de cotxes aporten una gran nostàlgia i solen ser molt apreciats pels aficionats als ral·lis.

Inscrits

Itinerari – Horari

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments