Kalle, a punt de donar el salt al Mundial de Ral·lis d’Automòbils

Just en aquests dies, el campió de la WRC 2 Pro Kalle Rovanperä ha admès que la seva temporada a bord del Fabia R5 de Skoda li ha obert les portes per fer el pas cap a un World Rally Car.

«Sospito que podría ser encara més excitant després d’aquesta temporada», va comentar el finlandès. «Som capaços d’aprendre de nou, el WRC és un cotxe diferent.»

No obstant això, ja no és un cotxe només recent per Rovanperä, que va conduir el Yaris WRC de Toyota amb 16 anys. Tommi Mäkinen, el principal responsable de l’escuderia Toyota Gazoo Racing, ho recorda.

«Va conduir el cotxe al 2016». «Vam fer una especial d’un minut, ell hi va ser i va fer algunes aportacions. Es van fer  algunes comprovacions, alguns minuts d’ús, i es va convertir en el més ràpid.

Rovanperä es va mantenir molt callat sobre on podria estar el seu futur, tot i que s’espera que sigui anunciat en l’equip de Mäkinen en les pròximes setmanes.

En la mateixa sintonia, Mäkinen va declinar l’oportunitat d’oferir informació sobre la seva alineació de pilots per al 2020.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments