Actor estrella de Hollywood, proper somni que vol complir Hamilton

Més enllà del seu indubtable talent que li farà quedar com un dels grans pilots de la història, Lewis Hamilton és el pilot més ‘estrella’ de la Fórmula 1 . La seva vida fora de les pistes brilla pel seu glamour i excentricitats, i l’anglès té clar que vol deixar empremta allà per on trepitgi.

En una recent entrevista amb ESPN, Hamilton va revelar que va poder sortir en una de les seves sagues favorites, Top Gun (en la pel·lícula Top Gun: Maverick , que s’estrenarà a 2020), però que la seva atapeïda agenda no ho va permetre:

«Vaig tractar d’estar a Top Gun perquè sóc un gran aficionat d’aquesta saga, però no vaig tenir temps per fer la gravació. Vaig tenir l’oportunitat, però no la vaig poder acceptar «.

Hamilton, que entrarà a Hollywood amb el seu documental vegà que ha produït al costat de Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan i James Cameron, vol estar en un futur dins de la gran pantalla.

Fins i tot va explicar que compta amb un agent que l’ajuda per entrar al món del cinema: «Vaig fer una audició per a una pel·lícula fa temps. També vaig estar en una desfilada de moda a París, després vaig anar a un espectacle, vaig haver de gravar un vídeo per enviar-lo a Los Angeles. va ser genial, però no vaig aconseguir el paper».

«Definitivament no tinc temps per a pel·lícules ara. El meu calendari és súper replet, i quan acabi la temporada vols relaxar-te. Tinc tot tipus de coses per fer, però sempre dono prioritat a la F1 perquè és el que em permet fer les altres coses «.

Hamilton, dominant amb mà de ferro la Fórmula 1, no té clar com seria si es passa a la interpretació, i sap que necessitarà aprenentatge i temps per arribar a destacar:

«No sé si seré bo en el cinema, però ho intentaré. Sigui el que sigui, dominar un ofici requereix molt de temps i esforç. Però ho entenc. Pel que fa a fer pel·lícules, no sé si mai tindré temps per a això, perquè la moda també em treu molt temps «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments