DTM: 2019, l’any de més èxit per a Audi

La temporada 2019 del DTM per Audi no només ha servit per batre rècords de pilots, equips i fabricants, sinó que també ha establert nous rècords.

Audi va assegurar, prematurament, els tres títols en els campionats de pilots, fabricants i equips de 2019. D’aquesta manera, la marca ha aconseguit guanyar el triplet del DTM per tercera vegada després de 2004 i 2017.

A principis de temporada va quedar clar que els primers títols de la nova era DTM només els guanyaria Audi. L’empresa d’Ingolstadt va celebrar així la seva temporada de DTM més exitosa. No només els pilots punters i el campió René Rast van establir nous rècords.

Els rècords de voltes, les velocitats màximes i els finals dominants han aplanat el camí de l’èxit d’Audi. La punta de llança amb René Rast ha ajudat molt a tots aquests èxits. En una temporada en què havia nous motors, nova aerodinàmica i un nou competidor, han guanyat la batalla.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments