F1: Norris perd la desena posició del Mundial en l’última volta

Lando Norris anava setè, com ‘el millor de la resta’, quan s’ha vist pressionat per Sergio Pérez en les últimes voltes del final de la temporada. El mexicà portava pneumàtics molt més frescos del mateix compost però, tot i que Norris ha aconseguit mantenir-lo a ratlla fins a l’última volta, el de Racing Point finalment l’ha passat per fora al revolt 11.

Norris ha parlat d’aquesta lluita davant els mitjans, amb tremenda duresa amb si mateix.

» Sí, me defensat, he anat a l’interior, ell es s’ha quedat per fora, tenia pneumàtics molt millors i jo estava una mica nerviós per bloquejar o fer alguna cosa estúpida, però no he estat prou fort «.

«He fet tota la cursa tan tranquil i relaxat i tenint cura dels pneumàtics, anant lent i suau, però en aquest moment necessitava ser agressiu i contundent i canviar la meva manera de pilotar».

» I no ho he fet, bàsicament. Simplement he frenat, no vaig pensar: ‘va per l’exterior, he de deixar anar els frens i donar-li menys espai’. Simplement he estat una merda de pilot, bàsicament».

» Per això estic molest. La resta de la carrera ha estat bona, però tot ha acabat aquí i he fallat en allò que havia de fer. Això és tot «.

La frustració de Norris s’ha vist augmentada pel fet que Pérez, amb aquest avançament, també li ha robat la desena plaça en el campionat de pilots .

«Em va sorprendre frenar-tant com vaig fer, durant cinc o sis voltes abans de l’avançament, perquè els Racing Point són súper ràpids en les rectes. I tenia pneumàtics molt millors que jo».

» Estava content amb moltes de les coses que he fet avui, però només per aquest error, d’alguna manera ho arruïna tot «.

Pérez, per la seva banda, ha descrit l’avançament a Norris com «un dels millors de la meva carrera», i també ha elogiat el rookie de McLaren per la seva batalla roda a roda.

«És genial per a ell, perquè és molt jove, però crec que és molt agressiu i alhora just», va descriure Pérez.

«Sempre és genial lluitar amb pilots com ell, saps que sempre estarà molt a prop però sempre serà molt just, mai hi haurà tocs».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments