Pietro Fittipaldi: no descarta el DTM però el seu objectiu és la F1

Pietro Fittipaldi, nét de 23 anys d’edat de la llegenda de la Fórmula 1 i de IndyCar, Emerson Fittipaldi, ha completat la seva temporada com a novell en el DTM. Per a l’equip de clients d’Audi WRT on el seu punt àlgid va ser P5 en la segona carrera a Misano. Va acabar la classificació general en 15è lloc.

El futur de Fittipaldi en el DTM està obert. El brasiler, que viu a Miami, és el pilot de proves de l’equip de Fórmula 1 Haas. I li agradaria ampliar aquest paper. «M’agradaria quedar-me amb l’equip.», diu, però amb al paper de provador oficial i de pilot substitut.

D’una banda, ja s’han adjudicat els 20 seients a la Fórmula 1 per a 2020. D’altra banda, a Fittipaldi encara li falten quatre punts per a obtenir la superlicencia. Només si els aconsegueix podrà fer el salt a la categoria reina. Però: «La Fórmula 1 és i continua sent el meu objectiu i el meu somni. Faré tot el que pugui per a aconseguir aquest objectiu«.

Fittipaldi no ha de guanyar necessàriament els superpunts de la llicència que li falten competint en altres campionats. També pot aconseguir-los amb els entrenaments dels divendres en la Fórmula 1. «Si faig quatre sessions d’entrenaments lliures, obtinc els quatre punts. És important quedar-se i obtenir la super llicència», diu el nét del bicampió del món de Fórmula 1 Emerson Fittipaldi.

«Quan es tracta de carreres, el DTM podria tornar a ser una possibilitat. Però també estem considerant altres opcions en els Estats Units. També m’agradaria tornar a participar activament en carreres de fórmula. No obstant això, exclou la Fórmula 2: «La Fórmula 2 no és actualment una opció. Estem tractant amb els Estats Units per fer altres coses.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments