Comença la comercialització de la gamma completa del nou Toyota C-HR hybrid

  • Presenta un exterior renovat, un habitacle de major qualitat percebuda, una nova motorització híbrida de major potència, amb millores en l’altre propulsor híbrid, i nous elements d’equipament.
  • Dues motoritzacions híbrides elèctriques, 1.8 de 90 kW / 122 CV i 2.0 Dynamic Force de 135 kW / 184 CV, i quatre acabats: Activi, Advance, Dynamic i Kaji Edition.
  • Ja en la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya des de 25.050 € o per 225 €/mes amb Toyota Complet, programa de finançament i serveis afegits.

Arriba la gamma al complet del nou Toyota C-HR hybrid, després que la pre-venda, d’una única versió, arrenqués a mitjan passat mes de novembre. Ara ja és possible triar entre dos sistemes de propulsió híbrids i quatre nivells d’equipament.

Llançat en 2016, amb un gran èxit des del primer moment, el Toyota C-HR hybrid va suposar la revolució del segment crossover gràcies a la seva imatge impactant, el seu exquisit tacte de conducció, la seva eficiència i el seu excel·lent equipament. Ara, va un pas més enllà, aprofundint-se el llenguatge de disseny del model que va arribar al mercat fa tres anys i portant a nivell superior el seu excepcional rendiment dinàmic. A més d’oferir un tacte de conducció encara millor, presenta un disseny interior i exterior més refinat i una interfície home/màquina —Human Machine Interface (HMI)— millorada, amb la més recent tecnologia multimèdia.

El nou Toyota C-HR hybrid està disponible amb dos sistemes híbrids elèctrics diferents: 1.8 de 90 kW / 122 CV, amb diverses millores per a incrementar la seva resposta i fer-ho encara més eficient, i 2.0 Dynamic Force de 135 kW / 184 CV, nou en la gamma C-HR hybrid.

La introducció del segon sistema híbrid elèctric en el Toyota C-HR hybrid permet oferir als clients dues opcions híbrides diferents, una característica única en el segment C-SUV. El sistema híbrid elèctric d’1.8 litres i 122 CV, amb una nova bateria d’ió-liti, continua oferint una eficiència excel·lent: consums de 4,8 a 5,2 l/100 km i emissions de CO2 de tan sols 108-118 g/km (WLTP).

La nova unitat híbrida 2.0 Dynamic Force de 184 CV, estrenada a principis de 2019 en la gamma Corolla hybrid, permet al nou C-HR hybrid ofereix una resposta excel·lent amb un consum combinat de combustible de tot just 5,3-5,7 l/100 km i unes emissions de CO2 de només 120-128 g/km (WLTP).

Aquest nou sistema híbrid combina una alta eficiència amb un augment considerable de la potència i, gràcies a la suspensió renovada i al millor nivell de soroll, vibracions i aspror —Noise, vibration and harshness (NVH)—, un rodar més suau i silenciós i nivells de dinàmica de conducció excel·lents.

El nou Toyota C-HR hybrid es manté fidel a la seva identitat visual, encara que inclou subtils canvis en el frontal i la part posterior, amb fars i òptiques posteriors redissenyades i amb la més recent tecnologia LED. A l’interior, l’adopció de l’última generació del sistema multimèdia de Toyota permet ara la integració total de telèfons intel·ligents mitjançant Apple CarPlay i Android Acte.

Toyota Safety Sense, el conjunt de sistemes de seguretat i ajudes a la conducció de Toyota, es manté com un dels punts destacables del Toyota C-HR hybrid, amb Sistema de Seguretat Precolisión amb detecció de vianants, Control de Creuer Adaptatiu, Avisador de Canvi Involuntari de Carril amb correcció de la direcció, Control Intel·ligent de Llums de Carretera i Reconeixement Senyals de trànsit. Les versions més equipades compten a més amb Sistema Intel·ligent d’Aparcament (ICS), Detector d’Angle Mort i Alerta de Trànsit Posterior amb funció de frenat.

La divisió europea d’I+D de Toyota ha encapçalat el desenvolupament del nou Toyota C-HR hybrid, que de fet ha estat creat específicament per al mercat europeu i, com es fa des de 2016, es fabrica en la planta de Toyota Motor Manufacturing Turkey (TMMT).

Gamma, connectivitat i preus

La gamma del Toyota C-HR hybrid 2020 està formada per quatre acabats: Activi, Advance, Dynamic i Kaji Edition.

Les versions Activi ja inclouen un equipament abundant, amb 7 coixins de seguretat, nou sistema multimèdia amb integració total de telèfons intel·ligents mitjançant Apple CarPlay i Android Acte, fars davanters LED, òptiques posteriors amb guia LED, llandes de 17 polzades i sistema de trucada intel·ligent (e-Call), entre molts altres elements.

En les variants Advance, que afegeixen llandes de 18 polzades, cristalls enfosquits o sensors d’aparcament, entre altres elements, hi ha dues opcions: Advance Plus per a la versió 122 CV, amb difusor posterior específic, i Advance Luxury per a la versió de 184 CV, amb fars LED adaptatius —Intelligent Adaptive Front-lighting System (AFS)—, seient del conductor amb ajustos elèctrics, pintura bi-to i intermitents posteriors LED seqüencials.

Per part seva, el nivell d’equipament Dynamic, que inclou llandes d’aliatge de 18 polzades i nou disseny, suma el Pack Urban, els fars LED adaptatius, els intermitents posteriors LED seqüencials i el ionizador de partícules nanoe per a l’habitacle.

Finalment, Kaji Edition compta amb el mateix equipament que la versió Advance Luxury però porta unes llandes d’aliatge de 18 polzades en negre i una pintura bi-to exclusiva Taronja Kaji amb sostre en negre.

Els Toyota C-HR hybrid de 122 CV estan disponibles en versions Activi i Advance/Advance Plus, mentre que els de 184 CV es comercialització amb acabat Advance/Advance Luxury, Dynamic i Kaji Edition.

La paleta de colors del nou Toyota C-HR hybrid inclou vuit opcions, dues d’elles noves —Grisa Celestita i Vermell Emoció—, amb set tonalitats bi-to, de les quals tres són també novetat —Bi-to Gris Celestita, Bi-To Vermell Emoció i Bi-To Taronja Kaji—.

El nou Toyota C-HR hybrid estrena l’última versió de MyT, l’app de Toyota per a telèfons mòbils intel·ligents que permet accedir a funcionalitats com ‘Localitza La meva Toyota’, informació de viatges, estadístiques setmanals, mensuals i anuals o recordatoris per a realitzar el manteniment, amb la possibilitat de demanar cita directament en la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota España.

El llançament del nou C-HR hybrid suposa l’arribada d’una nova funció en MyT: Hybrid Coach. Es tracta d’un servei d’assessorament personalitzat per a ajudar els conductors a incrementar l’eficiència dels seus desplaçaments i el temps de conducció en manera 100% elèctric.

El Toyota C-HR hybrid 2020 estrena també l’última variant del Hybrid Pack Plus, amb motllures específiques per als passos de porta, protector de clau, catifetes, xarxa horitzontal per a subjectar la càrrega en el maleter i pinzell de retoc per a la pintura exterior, que Toyota Espanya equipa sense cost en tots els seus híbrids elèctrics.

El nou Toyota C-HR hybrid ja es pot adquirir en la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya des de 25.050 € o per 225 €/mes amb Toyota Complet, programa de finançament i serveis afegits, que suposa 4 anys de garantia, 4 anys de manteniment i primer any d’assegurança a tot risc —aquí estan disponibles tots els preus de la gamma 2020 de Toyota C-HR hybrid—.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments