F1: Els test de Barcelona van donar falses esperances a Ferrari

2019 va començar de la millor manera per a Ferrari amb les proves de Barcelona donant motius d’optimisme . Això no es va confirmar durant la temporada.

Ferrari va ser el referent de les proves d’inici de curs a Barcelona i semblava que seria el favorit del títol d’aquest any. Tanmateix, una successió d’errors i un cotxe massa lent en el seu pas pels revolts van comprometre les aspiracions de l’equip. Mattia Binotto va dir:

«Segurament vam ser ràpids la primera setmana». Érem molt forts. Vam pensar que teníem un clar avantatge de rendiment per dir la veritat i a la primera setmana érem mig segon més ràpid que altres equips. La segona setmana [de tests], Mercedes va aportar actualitzacions. Si ens fixem en el millor temps global de la segona setmana, quan tothom tenia un consum baix de combustible i utilitzava modes de potència més elevada, ho vam fer exactament al mateix temps que [Lewis] Hamilton ”.

Test F1 Circuit BCN Catalunya
Test F1 Circuit BCN Catalunya

«Sortint a Austràlia, estàvem segurs que podríem lluitar per la victòria. Però un cop allà hi va haver una dutxa amb aigua freda per a tot l’equip. Hem notat que el rendiment de la nostra màquina no és prou bo. Hi havia motius per no tindre el millor rendiment: vam escollir malament pel que fa a la gestió del refrigeració i la refrigeració dels frens i hi havia algunes coses incorrectes en aquell moment. Però, en general, vam ser molt lents en comparació amb les nostres expectatives. ”

A partir de llavors, Ferrari va començar a intentar solucionar les coses i va intentar compensar la diferència amb Mercedes. A la segona meitat de la temporada vam veure el millor de l’Scuderia, però això no va ser suficient per arribar a Mercedes. Tot i això, Binotto veu l’evolució de l’equip com una cosa molt positiva:

«Tot i que no hem eliminat completament les diferències, sobretot en les corbes, crec en la segona meitat de la temporada vam abordar positivament els problemes que teníem. Això demostra que l’equip és capaç de desenvolupar-se i avançar en la direcció correcta. Aquest és el punt lluminós de la temporada.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments