DTM: Lucas Auer s’incorpora a BMW

BMW ha anunciat avui la contractació de Lucas Auer per a la seva formació al DTM.

Lucas Auer torna al DTM després d’una breu escapada a la Fórmula japonesa, on no va aconseguir els resultats esperats per Red Bull. L’ex pilot de Mercedes al Campionat d’Alemanya de Turisme torna a representar els colors de BMW.

Auer s’unirà així a Marco Wittmann, Philipp Eng, Timo Glock i Sheldon van der Linde, encara que no s’ha confirmat el sisè pilot de la marca bavaresa. Robert Kubica ha estat provant amb BMW i pot ser una de les opcions de la marca.

«Benvingut de nou al DTM, Lucas Auer», Jens Marquardt, director del grup BMW. «Evidentment, estic content no només de poder-vos donar la benvinguda al DTM, sinó també de donar-vos la benvinguda a la família BMW. En les 31 curses al DTM fins ara, Lucas ha demostrat del que és capaç, amb quatre victòries i deu podis. Creiem que s’adaptarà molt bé amb nosaltres, no només pel seu enorme potencial com a pilot, sinó també per la seva naturalesa amable. ”

«Continuem amb quatre dels nostres pilots la temporada que ve. Amb la seva increïble rapidesa i eficàcia, Marco Wittmann és el millor pilot del nostre equip al DTM. Gairebé sempre aprofita totes les oportunitats disponibles. Timo Glock va tenir molta mala sort la temporada passada. Tot i així, el seu ritme és sens dubte el millor amb el BMW M4 DTM. Philipp Eng va tenir una fantàstica actuació al 2019, sobretot a la primera meitat de la temporada. Espero que en pugui gaudir l’any que ve. Sheldon van der Linde va impressionar en la seva temporada de debut. Hi hem trobat un gran potencial … ”

«Vull agrair a Joel Eriksson la seva col·laboració durant els darrers dos anys a DTM. Els desitjo el millor per al futur. Hem passat bons moments amb ell i estem comentant altres compromisos conjunts amb els nostres grups de treball. ”

«Estic molt emocionat de tornar a la DTM amb BMW» va dir Lucas Auer. «Durant la meva carrera vaig tenir contacte amb BMW Motorsport en diverses ocasions. Compto els dies fins que pugui pujar al cotxe per primera vegada. La clau ara serà adaptar-se ràpidament al DTM. Tot i això, no em preocupa.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments