Volkswagen interessada en la competició elèctrica, ETCR o e-Ral·licross

Després d’haver anunciat la reducció del suport de l’equip a WTCR Volkswagen ha mostrat interès en ETCR.

La marca alemanya vol apostar només per competicions 100% elèctriques i l’ETCR sembla ser el camí per a VW. Després d’haver anunciat la retirada del WTCR, la marca mira amb interès la nova competició.

«Esperem les regles perquè encara no estan clares» , va dir al TouringCarTimes el director tècnic de Volkswagen, François-Xavier Demaison. «El disseny de màrqueting també és important; estem aquí per donar suport a la nostra estratègia de màrqueting. Som un pack complet.“

Demaison va confirmar que és probable que un projecte de creació ETCR es pugui identificar amb l’ID.3, el recent llançat automòbil elèctric de Volkswagen.

cupra electric wtcr

«Comencem a veure què podríem fer amb el nostre cotxe elèctric, que és més que un cotxe familiar. Hem de crear un cotxe de competició ara mateix « va explicar el francès. «És una versió elèctrica, per tant, és un cotxe bastant alt, perquè hi ha un fons ple de piles i augmenta l’alçada del cotxe. Això augmenta l’alçada i, per a la velocitat en recta, no és la millor opció. Això té algun impacte que haurem d’analitzar. ”

«Volem mostrar el nostre potencial per desenvolupar un cotxe elèctric. L’ETCR té un paquet comú per a motor, bateria, sistema de transmissió i ECU. Tot ho proporcionen els organitzadors. ”

«Preferim una competició on podem mostrar una mica més de bateria, ja que avui la bateria és el factor limitant d’un cotxe elèctric.”

«Hi ha un desig real de promocionar un cotxe, no una marca, per la qual cosa ha de semblar un cotxe del dia a dia «, va concloure Demaison, excloent la possibilitat de participar en la Fórmula E. «Estem valorant diferents opcions entre ETCR i rallycross. El rallycross elèctric pot ser un altra opció.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments