WRC: Pirelli nou subministrador únic de pneumàtics a partir de 2021, Michelin marxa

La FIA confirma el rumor que es venia parlant durant les últimes setmanes; Michelin no continuarà sent el subministrador únic de pneumàtics del Mundial de Ral·lis a partir de finals de 2020. Pirelli s’encarregarà d’aquesta tasca a partir de l’any 2021, i a més també serà el proveïdor de rodes de les categories Ral·li 1 i Ral·li 2 entre els anys que 2021 i 2024.

La marca italiana amb seu a Milà era una de les quatre que s’havien presentat a la licitació per a encarregar-se del subministrament d’aquestes categories, tenint en compte que Pirelli ja és el proveïdor del Mundial Júnior, en el qual també és partner oficial amb M-Sport.

Per la seva banda, Michelin tenia molt coll avall la seva marxa del WRC per un factor decisiu com és la falta de retorn a nivell publicitari. Veurem com afecta això al campionat ja que la marca de pneumàtics francesa també era patrocinador del campionat.

Les paraules de Matton anunciant aquest canvi:

Aquesta és una nova i emocionant fase en el desenvolupament del Campionat Mundial de Ral·li i ens complau anunciar a Pirelli com el nostre proveïdor exclusiu de pneumàtics per un període de quatre anys a partir de 2021. Estic convençut que Pirelli aportarà una gran experiència al campionat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments