DTM: Més facilitats per als avançaments al 2020

Els fabricants de DTM han acordat actualitzar les ajudes d’avançament per a la pròxima temporada: a partir de 2020 els pilots podran sol·licitar 60 en lloc de 30 CV addicionals a través del botó de Push-to-circulation. El 2019, l’ús d’aquest botó només es va permetre dotze vegades, ara ho podran fer fins a 24 vegades. Atès que la durada de cinc segons d’ús continuarà sent la mateixa, els pilots podran gaudir de l’ajuda a l’avançament durant un màxim de dos minuts durant la cursa a partir de la pròxima temporada.

Però aquest no és l’únic canvi que es va acordar: L’any 2020, els pilots també tindran molta més llibertat en el maneig del DRS que la que tenien anteriorment.

Mentre que en 2019 es permetia plegar l’aleró posterior quan es navegava en una finestra de tres segons amb el pilot de davant, ara es permet fer-ho amb total independència de la distància. Fins a 2018, calia reduir la distància a menys d’un segon per a poder utilitzar el sistema.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments