F1: Andy Cowell: “El motor de Ferrari és més potent que el de Mercedes”

L’enginyer de Mercedes F1, Andy Cowell, va admetre en una entrevista que la unitat de potència de Ferrari era la més diferent del 2019, encara que només sigui en termes de potència.
«És cert que el Ferrari’s SF 90-H no va ser el millor cotxe, però el Mercedes W 10 tampoc ho va ser pel seu motor sinó per aerodinàmica:
“En termes de rendiment qualificatiu, Ferrari va demostrar aquest any que el seu cotxe era millor, però el més important no és guanyar punts dissabte, sinó al final de les curses. El Ferrari té molta potència, la demanda de potència és infinita, però no hem de condicionar el rendiment del cotxe al de la cursa. El departament d’aerodinàmica va fer un gran treball per assegurar-se que el cotxe era molt amable amb els pneumàtics. I el paquet general en termes de fiabilitat també va ser un aspecte clau, com ho eren les tàctiques de carrera i la gestió dels pilots”, va dir al podcast del Motorsport Journal el director executiu de la unitat HPP de Mercedes, a Brixworth.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments