RAL·LIS: Un McRae júnior als ral·lis

Una de les dinasties més grans de el món dels ral·lis seguirà l’any que ve quan Max McRae debuti en els trams per primera vegada.

El fill de l’expilot de Hyundai, Subaru i Mitsubishi WRC, Alister McRae, nebot del campió de el món en 1995 Colin McRae, espera seguir l’estela de el seu pare i el seu avi, el cinc vegades campió britànic Jimmy, al McRae Ral·li Subject a Escòcia.

Max, de quinze anys, que viu a Austràlia, ja està demostrant la seva destresa en els esports de motor a Austràlia per superar pilots molt més experimentats i guanyar el Arise Racing Driver Search. S’enfrontarà a una temporada completa a les sèries de Fórmula 1000 de l’Oest d’Austràlia.

McRae Jr. ja ha aconseguit molts títols de kàrting, però la seva atenció se centra definitivament en els trams.

«Vaig tenir la sort de venir a Gal·les a principis d’aquest any per pilotar alguns dels cotxes de l’Oncle Colin», va dir. «Això va ser genial. Una oportunitat increïble, aquests cotxes eren fantàstics».

Max va pilotar un Subaru Legacy RS i Impreza WRC 97 en el lloc de proves del Walters Arena.

«Més tard, fa uns dies, vaig anar al Rallyday per primera vegada», ha afegit. «Va ser increïble veure tanta gent i tants cotxes increïbles».

Amb seu al circuit de curses de Knockhill, a Escòcia, el McRae Ral·li Subject d’octubre comptarà amb estrelles dels ral.lis de tot el món per celebrar l’aniversari del títol mundial de Colin McRae.

«Serà un gran dia», va dir Jimmy. «Haurem de trobar-li a Max algun tipus de cotxe júnior per a la prova, no podem anar-hi sense més». Però no pot tenir massa potència, no volem que avergonyeixi al seu pare! »

Alister va afegir: «Max està molt interessat en els ral·lis, però té aquesta temporada la Fórmula 1000 per davant. Anem a veure com va. No hi ha pressió per part nostra, ‘especialment quan veus el car que és tot això! Li he dit a Max que ha de parlar amb l’avi i dir-li que es fiqui la mà a la butxaca «.

Foto cortesia de Autosport / Colin McMaster

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments