F1: Racing Point aprova el seu xassís per al 2020 ja mirant al 2021

Racing Point té pressa per oblidar la temporada 2019. L’equip propietat de Lawrence Stroll va acabar l’últim campionat de constructors en setena posició, mentre que a 2016 i 2017, quan encara corria sota el nom de Force Índia, va ser quart.

El retard en l’arribada de diners aportats pel magnat canadenc no va ajudar a redirigir el rumb a les instal·lacions de Silverstone que estan buscant fer-ho per 2020.

El monoplaça definitiu de l’any passat va arribar massa tard, impedint a Sergio Pérez i Lance Stroll aspirar a posicions de prestigi. El millor resultat va ser el quart lloc del pilot canadenc al GP d’Alemanya a Hockenheim, en una cursa per eliminació passada per aigua. Més enllà d’això, la temporada 2019 va tenir poques llums i moltes ombres, amb un RP 19 que no va complir les expectatives.

El director tècnic de Racing Point, Andy, aprofitant l’absència de canvis en la normativa, va decidir anticipar el naixement de el nou monoplaça, conscient a més que el grup de treball haurà de concentrar aviat en el projecte de 2021.

Així, segons s’ha pogut saber, Racing Point hauria estat el primer equip en homologar el xassís per a 2020, després de passar totes les proves de xoc de la FIA en Cranfield.

L’equip de Silverstone podrà començar l’acoblament del primer RP 20 amb la unitat de potència Mercedes la pròxima setmana, mentre que altres tres equips hauran complet ar encara les proves de xoc.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments