WRC: Latvala i Häninen, pilot i copilot per al Ral·li de Suècia 2020 amb Toyota

Els dos finlandesos compartiran el Toyota Yaris WRC en el ral·li de Suècia, una de les proves que ha escollit Latvala per al 2020.

Jari-Matti Latvala ha confirmat amb la seva inscripció, com ell mateix va informar fa uns dies, la seva participació en el Ral·li de Suècia (14-16 de febrer), el segon de la temporada 2020. El pilot finlandès, que s’ha quedat fora de l’equip oficial Toyota Gazoo Racing, va informar que desitjaria poder realitzar un programa de 2 a 4 proves en el Mundial, dins del qual estarien els ral·lis de Suècia i Finlàndia amb gairebé tota seguretat.

Amb Toyota, que li continuarà donant suport d’aquesta manera, el pilot amb més participacions en el Mundial continuarà sumant ral·lis al seu palmarès. En aquesta ocasió, amb Juho Hanninen de copilot, un home que va ser peça important en el desenvolupament del Toyota Yaris WRC. Tota una sorpresa que Juho canviï el volant pel quadern de notes per a aquest ral·li, en el qual compartirà cotxe amb Jari-Matti dins del Latvala Motorsport OY, el nom de l’equip.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments